Remove these ads. Join the Worldbuilders Guild
10-02-2024

Twee Yuan-ti homo's knockout

by de Schaduwbreker Franske

We hebben de voetstappen van te voren getraceerd en zijn het gevecht begonnen met de Yuan-ti abominations. Beide Yuan-ti abomination (jamacan accent) zijn knockout geslagen in the Mere of Dead men. Tijdens het gevecht werd Senna helemaal de tyfus in geslagen door die kleine abomination waardoor ze een flinke hoop stront op zn hoofd legde nadat deze knockout was geslagen door Cain Shadowshade.
 
Kort nadat de kleine viel was de grote Yuan-ti anaal vernederd door Frank Greybeard, Franske en Cain Shadowshade. Fikke Vlambuik zorgde voor goede support door op een afstand zijn fireballs te gooien alsof zn leven ervan af hing. Ook hij werd knockout geslagen en met touw vastgebonden. Volgende sessie is het plan om ze beide mee te nemen naar de Lizardfolk als 'peace offering' en om te laten zien dat wij hun te hulp willen staan. We hopen met deze manier een goede indruk te maken op de Lizardfolk en het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
 
We hebben de Lizardfolk nog niet gevonden, maar ze hebben, hoogst waarschijnlijk, een patrole party van Leilon gevangen genomen. Deze moeten wij veilig terug brengen naar Leilon. De reward die we krijgen voor deze super moeilijke missie is een eigen huis in Leilon voor de party.

Continue reading...

  1. Twee Yuan-ti homo's knockout
    10-02-2024
  2. The fallen Hydra
    24-02-2024
  3. New captain & ghost ship encounter
  4. Thundercliffs: The Cave